CHLUPATÁ LAMA slaví 3. narozeniny!

Již tento víkend oslaví CHLUPATÁ LAMA 3. narozeniny. Pojďte se připojit k oslavě a nakupte vybrané příze ve slevě 30 %. Akce se vztahuje na značky AMANO, urth yarns a BC Garn a potrvá až do konce dubna.

A nyní si s námi pojďte připomenout, co všechno jsme za uplynulý rok zažili.

Na jaře loňského roku jsme naši nabídku obohatili o bavlněnou přízi s příměsí kašmíru od značky BC Garn. Příze má velice trefný název Summer in Kashmir a je jako stvořená pro letní pletení a háčkování. Já sama jsem hned nahodila na háček růžovou a vytvořila své dceři šatičky, které na dovolené u rybníka ráda využila.

Na našem e-shopu se velice dobře zavedly jednorožčí jehlice značky ADDI a rychle se ujala i novinka ADDI CraSy Trio pro pletení ponožek. Tyto oblíbené kousky jsme doskladnili i v dalších velikostech a nabídku budeme dále rozšiřovat.

Během léta jsem naplétala spousty vzorků pro plánovaný veletrh a měla jsem také možnost testovat návod od @pendu.creativeblog – čepici #piahat jsem upletla z kombinace AMANO Puna a AMANO Uma, stejně jako svetr Ginny od Andrey Mowry. Do svetru jsem se tak rychle oblékla, že nestihla vzniknout žádná povedená fotka.

Na podzim přišla největší akce roku – veletrh Kreativ v Ostravě. Po dva dny jsme vystavovali naše zboží v areálu na Černé louce spolu s dalšími desítkami vystavovatelů. Výstava se věnuje všem kreativním činnostem, takže zde naleznete materiál pro tvoření z papíru, korálků, nepřeberné množství látek, pastelek, barviček a také klubíček. Výstavu jsme si moc užili, načerpali spoustu energie a inspirace a letos se budeme opět těšit na viděnou.

Na zimu jsme doskladnili dalšího zástupce značky AMANO, tentokrát patagonské merino s názvem RITI. Tuto ručně barvenou přízi jsme přivezli v 8 odstínech a bylo to málo, protože nám některé barvičky velmi rychle zmizely. Na zimu určitě opět naskladníme.

A aby těch ručně barvených klubíček nebylo málo, rozhodli jsme se ještě o rozšíření portfolia značek o Urth Yarns. Jejich klubíčka jsou barvena pouze přírodními barvivy z rostlin, což zaručuje nejen výjimečný vizuální dojem, ale také ohleduplnost k životnímu prostředí. S nabídkou široké škály složení, včetně bavlny, vlny a bambusu, nabízí nejen skvělé možnosti pro vaše tvořivé projekty, ale i ekologický přístup k pletení. Od této značky Vám v tuto chvíli nabízíme 100 % superwash merino Spiral Grain a tlustou Koozoo, která hraje všemi barvami.

Doufám, že se stane hezkou tradicí návštěva veletrhu ručních prací a kreativity H+H v Kolíně nad Rýnem. Letos jsem na výstavu nejela sama, ale vzala jsem s sebou partnera, který hrdině snášel veškeré mé zastávky a ochutnávky klubíček a materiálů z celého světa. Stejně jako loni to byl i trochu útěk mimo realitu všedních dní a my jsme tuto cestu využili k načerpání nových sil do další práce.

Chci Vám tímto moc poděkovat za Vaši přízeň, podněty i nápady a budu moc ráda, pokud svou radost z nákupu i hotových výrobků budete sdílet na sociálních sítích.

Přeji Vám krásné jarní dny,

Vaše CHLUPATÁ LAMA

Chlupata-lama-lamicka-www.chlupatalama.cz

Zpět do obchodu