Oslavte Den životního prostředí s námi

Oslavte Den životního prostředí s námi – Slevy na příze s certifikáty Oeko-Tex a GOTS

Dnes, 5. června, slavíme Den životního prostředí a my v našem eshopu chceme tuto příležitost využít k podpoře udržitelných a ekologických výrobků. Naším cílem je nejen nabízet kvalitní pletací a háčkovací příze, ale také vybírat materiály, které respektují naši planetu. Proto vám představujeme příze s certifikáty Oeko-Tex a GOTS a přízi z recyklovaného materiálu Pascuali RE-Jeans, které můžete dnes zakoupit se slevou 10 %.

Co je to Oeko-Tex Standard 100?

Oeko-Tex Standard 100 je mezinárodně uznávaný certifikát, který zaručuje, že textilní výrobky byly testovány na škodlivé látky. Tento standard se vztahuje na všechny fáze výroby textilu, od surových materiálů po konečný produkt. Příze s certifikátem Oeko-Tex jsou tedy zárukou, že při jejich výrobě nebyly použity žádné chemikálie, které by mohly být nebezpečné pro zdraví.

Tento certifikát je obzvláště důležitý pro výrobce přízí, protože zajistí, že materiály, se kterými pracujete, jsou bezpečné pro vás i vaše blízké. Pletené a háčkované projekty, které vytvoříte, budou nejen krásné a funkční, ale také zdravé a bezpečné pro každodenní použití.

Z naší nabídky mají certifikát Oeko-Tex všechny příze značky DROPS, dále příze ze 100 % alpaky AMANO Eco Puna a AMANO Puna a AMANO Sami, která je tvořená ze 100 % pima bavlnou.

Co je to GOTS?

GOTS, neboli Global Organic Textile Standard, je celosvětově uznávaný standard pro ekologickou výrobu textilií z organických vláken. Certifikát GOTS pokrývá každý krok v dodavatelském řetězci – od ekologického pěstování surovin až po sociálně odpovědné pracovní podmínky ve výrobě. Příze s certifikátem GOTS tedy splňují přísná ekologická a sociální kritéria.

Použití příze s certifikátem GOTS znamená, že podporujete ekologické zemědělství, minimalizujete negativní dopady na životní prostředí a zároveň podporujete etické pracovní podmínky. Vaše projekty tak nebudou jen krásné, ale také eticky a ekologicky odpovědné.

Certifikát GOTS má z naší nabídky příze značky BC Garn Summer in Kashmir.

Příze z recyklovaného materiálu Pascuali Re-Jeans

Jedním z našich oblíbených produktů je příze Pascuali Re-Jeans, která je vyrobena z recyklovaných džínovin. Tato příze je skvělým příkladem toho, jak lze dát starému oblečení nový život a zároveň chránit životní prostředí. Recyklace materiálů snižuje množství odpadu na skládkách, šetří energii a omezuje potřebu nových surovin.

Pascuali Re-Jeans je nejen ekologická, ale také vysoce kvalitní a příjemná na dotek. Je ideální pro různé projekty – od svetrů a šál až po stylové doplňky. Tato příze přináší unikátní vzhled a příjemný pocit z toho, že tvoříte udržitelně.

 

Sleva na příze s certifikáty

Abychom vás podpořili v ekologickém tvoření, připravili jsme pro vás speciální nabídku. Dnes, na Den životního prostředí, budete mít možnost zakoupit všechny naše příze s certifikáty Oeko-Tex a GOTS, stejně jako přízi Pascuali RE-Jeans, se slevou 10 %. Tato sleva je naším způsobem, jak vás povzbudit k výběru udržitelných materiálů a k podpoře ekologicky šetrných praktik.

Věříme, že společně můžeme udělat mnoho pro ochranu našeho životního prostředí. Výběrem ekologických a certifikovaných přízí nejen vytváříte krásné a trvanlivé projekty, ale také přispíváte k udržitelné budoucnosti. Připojte se k nám a oslavte Den životního prostředí s naší speciální nabídkou na příze s certifikáty Oeko-Tex, GOTS a recyklovanou přízi Pascuali Re-Jeans. Tvořte s láskou a ohleduplností k naší planetě.

Vaše CHLUPATÁ LAMA

Chlupata-lama-lamicka-www.chlupatalama.cz

Zpět do obchodu