Akce a novinky u CHLUPATÉ LAMY

Přejeme Vám krásný předvánoční čas a přinášíme souhrn novinek a akcí, které naleznete v našem e-shopu.

DROPS ALPACA PARTY

V polovině října byla spuštěna oblíbená alpaka párty během které pořídíte vybraná klubíčka od společnosti DROPS o 30% levněji. Tato akce platí až do konce roku a v akci u nás nakoupíte DROPS Flora, DROPS Alpaca Bouclé a DROPS Wish. Poslední jmenovanou bych Vám ráda představila blíže, protože se jedná o novinku na našem e-shopu.

Drops Wish jsme naskladnili s příchodem chladnějšího počasí, protože se skvěle hodí na objemné „rychloprojekty“. Drops Wish je složená z 50% alpaky, 33% bavlny, 17% vlny. Je měkoučká, chlupatá, ale přesto nekouše. Svým složením zaručuje, že bude hezky hřejivá. Protože se blíží období pletených a háčkovaných dárků, tato příze je jako dělaná na čepice a čelenky pro celou rodinu. Doporučená síla jehlic je č. 9, takže na vzorek 10 cm stačí pouhých 10 ok! To se plete samo. Samozřejmě, jako vždy, naleznete spoustu návodů z této příze zdarma na stránkách DROPSExternal_link_font_awesome.svg.

 

Malabrigo Chunky

Máme velkou radost, že Vám můžeme představit další novinku, a to Malabrigo Chunky. Společnost Malabrigo je legendou v pletařském světě a jejich nabídka je neuvěřitelně široká. Jedná se o ručně barvené příze vyráběné v Peru z uruguayských oveček. Příze malabrigo jsou úžasně měkké, heboučké a je radost s nimi pracovat i se do nich zachumlat. Navíc tato společnost velmi dbá na životní prostředí a podporuje místní farmáře, kteří své ovečky volně pasou v kopcovité krajině a nepoužívají praktiky mulesingu.

Protože jsme chtěli náš sklad doplnit o silné příze, které se hodí především na zimní čepice, šály, rukavice apod., naskladnili jsme jako první bulky variantu jménem Chunky. Věříme, že Vás naše novinka potěší a těšíme se, až se budete chlubit svými výtvory.

www.chlupatalama.cz-malabrigo-chunky

Vánoční přání ke každé objednávce nad 1 500,- Kč

Pokud chcete potěšit své blízké a nakoupit pod vánoční stromeček materiál na pletení nebo háčkování, určitě Vás potěší, že ke každé objednávce nad 1 500,- Kč Vám přibalíme vánoční přání od společnosti Chaukiss ZDARMA.

Zaujalo Vás pouze toto přání a chcete nakoupit drobnější balíček? Přáníčko lze zakoupit i samostatně přímo na našich stránkách zde.

www.chlupatalama.cz-chaukiss-prani

Již za několik dní bude ulicemi procházet mikulášský průvod. Je čas se zamyslet, byli jste celý rok hodní? A co děti, nezlobily? Zaslouží(te) si dárečky? Sledujte náš Facebook a Instagram, aby Vám neutekla žádná akce…

Užijte si krásný čas vánočních příprav a nezapomeňte relaxovat s jehlicemi a háčkem.

Vaše CHLUPATÁ LAMA

 Chlupata-lama-lamicka-www.chlupatalama.cz

Zpět do obchodu