Akce a slevy u CHLUPATÉ LAMY…

Světový den pletení

V sobotu 12.6.2021 proběhl Světový den pletení na veřejnosti. Přes počáteční rozpaky jsem nesmírně ráda, že jsem se této akce účastnila. Celé odpoledne jsem seděla v kavárně, pletla a povídala si s milými lidmi. Skvěle jsem si odpočinula od reality všedního dne a své nadšení jsem sdílela dál. Myslím, že plést na veřejnosti nyní začnu mnohem častěji než jen v tento speciální svátek.

AMANO Puna s dopravou zdarma

U příležitosti Světového dne pletení jsme vybrali jednu z našich nejvíc zcestovalých přízí AMANO Puna, kterou nyní koupíte s dopravou ZDARMA do zásilkovny až do soboty 19.6. Jedná se o 100 % baby alpaku, která je jemná jako plyšáček a hodí se na svetry, čepice, rukavice, šály, šátky a mnoho dalšího. Venkovní počasí sice láká k vodě, ale je potřeba myslet i na podzim a krutou zimu. Tato akce se dá samozřejmě kombinovat s bavlněnou slevou…

Bavlněná sleva -35 % stále pokračuje…

Po celý zbytek června máte stále možnost pořídit DROPS Safran a DROPS Belle s 35% slevou. A protože nás tato akce nesmírně baví – Vaše kombinace barev jsou naprosto úžasné – již tento týden jsou na cestě klubíčka DROPS Bomull-Lin, na která se tato sleva také vztahuje.

DROPS Bomull-Lin – přírodní elegance

Složená pouze z přírodních vláken bavlny (53%) a lnu (47%), taková je DROPS Bomull-Lin. Tato kombinace vytváří velmi pevnou a odolnou přízi a je naprosto skvělá pro všechny lehké letní projekty. Barevná škála je inspirována přírodními odstíny lnu po sklizni. Na tuto novinku už se moc těšíme a jakmile naskladníme, budeme Vás informovat.

Nezapomeňte nás sledovat na InstagramuExternal_link_font_awesome.svg a FacebookuExternal_link_font_awesome.svg.

Přeji Vám krásný začátek léta a spoustu pletení a háčkování na veřejnosti.

Vaše CHLUPATÁ LAMA

Chlupata-lama-lamicka-www.chlupatalama.cz

Zpět do obchodu