Akce v září u CHLUPATÉ LAMY

Přinášíme Vám další zprávy o dění u CHLUPATÉ LAMY. Na začátku září jsme měli možnost se poprvé setkat s našimi zákazníky „živě“ na Lesním jarmarku v Milovicích. Organizátorky z Lesního klubu Skřítek odvedly skvělou práci, výzdoba byla nádherná a počasí, které objednaly, opravdu stálo za to. Celý den jsme si moc užili a jsme rádi za všechny milé ohlasy na naše příze. Na stánku jsme měli i ukázku pravé srsti z lamy, kterou ocenili nejen kolemjdoucí děti. Hebkost alpaky je opravdu nepopsatelná. Doufáme, že bude brzy příležitost to někde znovu rozbalit „na živo“.

Výprodej na konci léta – DROPS

DROPS se lončí s létem a zahajuje podzim slevou -30 % na vybraná klubíčka. Z naší nabídky se této akce účastní velice populární klasika DROPS Safran, Baby Merino a Cotton Merino. Tato akce platí až do 8.10.

DROPS Safran je 100% egyptská česaná bavlna, kterou ocení nejen milovníci háčkování, amigurumi, doplňků do domácnosti, ale také pletaři a pletařky, kteří chtějí ještě vytvořit nějaký lehký svetr na teplejší podzimní večery. DROPS Safran se také hodí pro výrobky pro miminka, jelikož má certifikát Oeko-Tex. Barevná škála je neuvěřitelně široká a my Vám ji nabízíme celou!

DROPS Baby Merino je měkká, 100 % merino vlna určená nejen pro naše nejmenší. Tato příze má certifikát Oeko-Tex®, je tedy vhodná na výrobky pro miminka a malé děti (0-3 roky). V naší nabídce máme varianty barev „MIX“, které tvoří velice zajímavý žíhaný efekt.

DROPS Cotton Merino se skládá z 50 % merino vlny a 50 % bavlny, jedná se tedy o velice univerzální variantu. I tato příze má certifikát Oeko-Tex. Vzhledem ke speciální konstrukci tato příze krásně kreslí oka, vyniknou na ní všechny plastické vzory, perličky či copánky. Jedná se o přízi kategorie „B“, plete se tedy na doporučených jehlicích č. 4 a pletenina tak bude rychle přibývat.

Narozeniny we are knitters

Značka we are knitters slaví 10 let od svého založení a my slavíme s nimi! Až do neděle 26.9. můžete nakoupit Fuzzy Yarn a Bamboo se slevou -30%!

we are knitters Bamboo – jedná se o 100% bambusovou viskózu v jedinečných barvách, kterými v létě oslníte celé své okolí. Ve 100 g klubíčku je navinuto 350 m příze a doporučená síla jehlic je 3. Příze je velice hebká na dotek, s tím však souvisí, že je mírně „klouzavá“ a není tedy vhodná pro úplné začátečníky. Pokud se s ní však poperete získáte nádherně splývavé letní halenky, tuniky a topíky. Sice na to už počasí asi nebude, ale nakupte si do zásoby, abyste hned zjara mohli začít!

we are knitters Fuzzy Yarn – náš chlupatý muchláček, ze kterého si sama pletu vestu. Navzdory chlupatému vzhledu se jedná o nádherně měkkou přízi, jemnou na dotek, ve složení 40% alpaka, 41% vlna a 19% donegal. I přesto, že je vlákno velice tenké, doporučená síla jehlic je 4 mm, takže pletenina přibývá a klubíčko neubývá:) V jednom 100 g klubku je totiž navinuto 400 m příze. Fuzzy Yarn nabízíme v celé barevné škále 7 odstínů.

www.chlupatalama.cz-we-are-knitters-fuzzy-yarn

Věříme, že si u nás vyberete, a protože přichází tkz. „sweater weather“ (= svetrové počasí), chystáme pro Vás další novinky.

Sledujte nás na Instagramu a Facebooku.

Přejeme Vám krásný začátek podzimu,

Vaše CHLUPATÁ LAMA

Chlupata-lama-lamicka-www.chlupatalama.cz

 

Zpět do obchodu