Představujeme AMANO Warmi

Léto se nám pomalu přehouplo ke svému konci, začaly téměř podzimní plískanice, a tak nezbývá nic jiného než zalézt pod deku a začít pracovat na zimních a podzimních projektech. Pro tyto projekty se perfektně hodí AMANO Warmi.

AMANO Warmi

Warmi znamená v domorodém jazyce Inků „žena“ nebo „jednota“. AMANO zkombinovalo měkkou baby alpaku se silnou merino vlnou a vznikla tak jedinečná příze vhodná pro všechny zimní i podzimní projekty. Příze je jako dělaná pro jehlice č. 5 a spadá do kategorie „worsted“, takže se s ní hezky a rychle plete. Krásně vyniknou copánky, různé plastické vzory a pokud zkombinujete více barev, vytvoříte zaručeně luxusní výrobek.

www.chlupatalama.cz-amano-warmi-2

Na ravelry jsem pro Vás udělala průzkum již hotových projektů z AMANO Warmi a velice mne zaujala například čepice Rafa´s Hat od Joji Locatelli. Tento návod je dokonce zdarma ke stažení na ravelry zde: Rafa´s Hat. Dále z této příze již ostatní uživatelé vyzkoušeli „Humulus“ od Isabell Kraemer nebo „No Frills Sweater“ od Petite Knit. Jsem si jistá, že i Vy si najdete ten svůj ideální kousek.

Barvy příze WARMI mírně melírují, takže odstíny jsou velice zajímavé pokud se na ně díváte z různých úhlů a pod různým světlem. Já jsem se o tom přesvědčila, když jsem se pokoušela tu nádheru vyfotit na Instagram. Především odstíny „purple peony“, „chirimoya green“ a krásná, vojenská, „olive green“ jsou opravdu velice fotogenické, ale nedají se zachytit… Výsledek posuďte sami.

Nově možnost dopravy do Balíkovny

stažený soubor (1)

Ke konci prázdnin jsme si pro Vás připravili novinku. Nyní můžete příze objednávat do balíkovny České pošty, a to už za 55,- Kč! Doufáme, že Vás tato možnost potěší a Vaše klubíčka k Vám doputují ještě rychleji.

Lesní jarmark Milovice

Chystáme se na náš první jarmark! Pokud byste si naše klubíčka a přadena chtěli „osahat“ na živo, budeme k zastižení na Lesním jarmarku v Milovicích, a to 4.9. 2021 od 10:30 – 18:00. Součástí jarmarku bude zábavný program pro děti i dospělé. Více informací naleznete přímo na stránkách jarmarku www.lesnijarmark.cz

www.chlupatalama.cz-lesni-jarmark-milovice

Přeji Vám krásný konec prázdnin,

Vaše CHLUPATÁ LAMA

Chlupata-lama-lamicka-www.chlupatalama.cz

 

 

 

Zpět do obchodu