CHLUPATÁ LAMA slaví 2. narozeniny!

Dnes slaví CHLUPATÁ LAMA druhé narozeniny. Pojďte se připojit k oslavě a nakupte o 30 % levněji příze značek AMANO, we are knitters, katia a malabrigo. Akce potrvá až do konce dubna.

Zároveň s touto akcí nabízíme jehlice značky ADDI za zvýhodněné ceny a dopravu zdarma do zásilkovny, PPL boxu a balíkovny pro nákupy nad 2 000,- Kč.

A nyní si s námi pojďte připomenout, co všechno jsme za uplynulý rok zažili.

Určitě nejdůležitější událostí roku 2022 bylo naskladnění dalších druhů přízí značky AMANO. Naše nabídka se tak rozrostla o materiály jako je mohér, suri alpaka, královská alpaka nebo hedvábí.

Dovezli jsme tenoučkou AMANO Mayu Lace, která je jako pavučinka, vhodná pro krajkové vzory, šátky i halenky. Je ručně barvená a tím je docíleno duhového efektu. AMANO Uma je zástupcem mohérové příze spolu v kombinaci s baby suri alpakou a hedvábím. Díky příměsi suri alpaky je tato mohérová příze ještě o chlup měkčí než klasické mohéry. Krásně ji zkombinujete s přízemi Eco Puna a Puna z naší nabídky.

pletací příze AMANO Mayu Lace - www.chlupatalama.cz pletací příze AMANO Uma - www.chlupatalama.cz pletací příze AMANO Mayu Lace - www.chlupatalama.cz

 Kromě výše zmíněných tenkých přízí jsme dovezli i zástupce opačného spektra, a to chunky varianty alpakových přízí. AMANO Mamacha je tlustší sestrou AMANO Warmi ve složení 70 % baby alpaky a 30 % merino vlny.  A konečně AMANO Puyu je obláček složený ze 70 % baby alpaky a 30 % hedvábí.

pletací příze AMANO mamacha - www.chlupatalama.cz pletací příze AMANO Puyu - www.chlupatalama.cz pletací příze AMANO mamacha - www.chlupatalama.cz 

Abyste si mohli z těchto tlustých přízí uplést něco opravdu objemného, rozšířili jsme naši nabídku o jehlice značky ADDI, a to především o varianty vel. 10, 12 a 15 mm. Velice nás potěšila kolekce „Champagner“, která opravdu evokuje sklenku vychlazeného sektu. Jehlice vypadají na pohled velice luxusně, jsou vyrobené z pevného, stabilního materiálu, ale přesto jsou příjemně lehké.

jehlice ADDI champagner  jehlice ADDI champagner  jehlice ADDI champagner

Poslední novinkou v našem e-shopu jsou dva zástupci značky Pascuali, a to Re-Jeans a Nepal. Tyto příze již dávají tušit začínající jaro, obě jsou vhodné pro projekty na přechodné období i vlahé letní večery. Více si o těchto přízích můžete přečíst v našem předchozím článku zde na blogu.

pletací příze Pascuali re-jeans-www.chlupatalama.cz pletací příze Pascuali nepal-www.chlupatalama.cz pletací příze Pascuali re-jeans-www.chlupatalama.cz

Na podzim jsme měli možnost účastnit se druhého ročníku lesního jarmarku v Milovicích. Zde jsme prezentovali jak novinky, tak stálice v naší nabídce a moc rádi jsme se potkali s našimi milými zákazníky. Doufáme, že tradice lesního jarmarku se udrží a my tak budeme mít opět příležitost se s některými z Vás vidět „naživo“.

Posledním našim zastavením, skoro narozeninovým, byl veletrh ručních prací a kreativity H+H v Kolíně nad Rýnem. Zde jsem načerpala spoustu inspirace a nových sil do další práce a zároveň jsem si zde vyhlídla novinky, které Vám v našem e-shopu již brzy představíme.

Chceme Vám tímto moc poděkovat za Vaši přízeň, podněty i nápady a budeme moc rádi, pokud svou radost z nákupu i hotových výrobků budete sdílet na sociálních sítích.

Přejeme Vám krásné jarní dny,

Vaše CHLUPATÁ LAMA

Chlupata-lama-lamicka-www.chlupatalama.cz

 

 

Zpět do obchodu