Novinky u CHLUPATÉ LAMY…

DROPS Safran – bavlněná klasika

Po celý červen platí akce -35 % na bavlněnou klasiku DROPS Safran. Jedná se o 100 % egyptskou bavlnu, která se vyznačuje obzvláště dlouhými vlákny. Příze DROPS Safran je na trhu již řadu let a je velmi oblíbená pro svůj jemný lesk, měkkost i širokou škálu barev. Barevnice obsahuje neuvěřitelných 41 odstínů a my je máme všechny (zatím)! Skvěle se hodí na výrobky pro děti, čepičky, botičky, deky a klidně celé sety do porodnice. Využít ji ale můžete i na letní tvoření, dobře se z ní hačkuje, takže fantazii se meze nekladou.

www.chlupatalama.cz-sale-yarn-drops-safran

DROPS Belle – luxus pro každý den

V příštím týdnu naskladníme oblíbenou přízi DROPS Belle. Ve složení 53% bavlna, 33% viskóza, 14% len je perfektní volbou pro letní svetříky, je totiž určena pro nošení přímo na těle! Tato příze patří do skupiny B, takže se nebojte, že byste letní topík nestihli „uštrykovat“ do konce léta. Díky certifikátu Oeko-Tex® se hodí i na výrobky pro naše nejmenší andílky.

A pozor, jakmile DROPS Belle dorazí, okamžitě se odebere „do AKCE“, vztahuje se na ní totiž letní sleva -35 %.

www.chlupatalama.cz-drops-belle-akce

DROPS Soft Tweed - tvídová klasika ze superjemné alpaky a merina

Soft Tweed je úplnou novinkou u značky DROPS, kterou nedočkavě vyhlížíme. Měla by být k mání již příští týden! Je složená z alpaky a merino vlny, doplněná o charakteristické plstěné „ťopky“. Tyto tvídové nopky jí dodávají puntíkovanou originalitu. Těším se, až z této příze upletu čepice celé rodině a kdyby zbyl čas, určitě z ní bude perfektní svetr na chladnější večery. Jde o přízi ze skupiny B, doporučená síla jehlic je tedy 4 mm a pletenina tak bude přibývat jedna báseň…

www.chlupatalama.cz-drops-soft-tweed_03-05-13-12-11

Abyste o žádnou novinku nepřišli, sledujte nás na  Instagramu a Facebooku.

Vaše CHLUPATÁ LAMA.

Zpět do obchodu