Novinky značky AMANO

Přejeme Vám krásný, barevný podzim. Konečně nastalo to pravé svetrové počasí. Ráno padají mlhy, že by do nich ani pletařku nevyhnal, ale když vyleze sluníčko, příroda hraje tolika barvami, že směle konkuruje nabídce našeho e-shopu.

Naše nabídka se rozrostla o několik novinek, které bychom Vám rádi představili. Přímo z Peru jsme přivezli něco luxusního, něco velmi tenkého a něco naopak velice chunky bulky. U všech přízí se však můžete spolehnout na kvalitní, 100% přírodní materiály a krásnou škálu barev. Navíc tyto novinky nyní nakoupíte v akci se slevou -20%.

AMANO Mayu Lace

Troufáme si tvrdit, že toto je jedna z nejluxusnějších přízí na českém trhu. Je složená z 60 % královské alpaky, 20 % kašmíru a 20 % hedvábí. O výhodách vlny z alpaky jsme psali již dříve v našem článku. Jedná se o velmi kvalitní přízi, která je tenká a na dotek připomíná hedvábí. Ne každá alpaka je však stejná. Jakmile jsou alpaky ostříhány, nastupují zkušené ženy, které ručně vlákna třídí podle jejich jemnosti, délky a barvy. Díky tomu mohou rozlišit také vlákno „královské“ alpaky.

Královská alpaka je také známá jako „super baby“ alpaka. Má průměr 18 a méně mikronů a je nejtenčí a nejměkčí ze všech alpak. Z královské alpaky se vyrábí šátky, přehozy a deky, tedy produkty, které mají hřát, ale musí být také extra příjemné na dotek. Spolu s královskou alpakou je v této přízi zastoupen kašmír a hedvábí, což jsou další velice luxusní materiály, o kterých si můžete přečíst na našich stránkách.

AMANO Mayu Lace je ručně barvená, aby bylo docíleno duhového efektu, který napodobuje světlo na vodě a měkkost andského světla na horách. V 50 g přadenu je navinuto neuvěřitelných 400 m luxusu. Doporučená síla jehlic je 3 - 3.5 mm.

       www.chlupatalama.cz-amano-mayu-lace-2  www.chlupatalama.cz-amano-mayu-lace  www.chlupatalama.cz-amano-mayu-lace (2)

AMANO Uma

Konečně máme v nabídce zastoupený také velmi oblíbený mohér. A to v kombinaci s baby suri alpakou a hedvábím. Amano Uma je „chlupatá“ příze o síle lace. Nabízíme ji v 10 veselých i tlumených odstínech, takže z ní můžete plést rovnou svetr nebo ji použít jako příměs s dalšími přízemi. Vytvoříte tak zajímavý projekt, který bude krásně hřát. V každém klubíčku o 25 g je navinuto cca 210 m a doporučená síla jehlic je 3,5 mm.

www.chlupatalama.cz-amano-uma

AMANO Puyu

Puyu je jako obláček složený ze 70 % baby alpaky a 30 % hedvábí. Pokud milujete vzdušné projekty s přiznanou strukturou vlákna, které rychle přibývají a přesto dokonale hřejí, Puyu je příze přesně pro Vás. Lehká jako pírko v jedinečném složení. V 50 g je navinuto 75 m a doporučená síla jehlic 9 mm.

Puyu v kečuánštině znamená oblak, a přesně taková je AMANO Puyu. Vyrobená z baby alpaky, která byla upředena do lehké, vzdušné struktury a smíchaná s morušovým hedvábím. Puyu nabízíme v krásných přírodních odstínech, vyberte si ten svůj!

www.chlupatalama.cz-amano-puyu

AMANO Mamacha

Mamacha v kečuánštině (rodný jazyk Inků) znamená milovaná a věčná matka. Pro Amano představuje Mamacha domov, lásku a samozřejmě – Matku Zemi. Zažijte klasickou merino vlnu a dětskou alpaku v robustní váze a upleťte si módní bulky doplněk.

Jedná se o dokonalou kombinaci 70 % baby alpaky a 30 % merino vlny. Složení je stejné jako u tenčí varianty AMANO Warmi, ale ve 100 g přadenu AMANO Mamacha je navinuto 50 m a doporučená síla jehlic je 10 mm. Příze je vhodná pro pletení čepic, čelenek a nákrčníků. Nejen že se jedná o super bulky přízi, ale je také extra příjemná a měkkoučká, jako polštářek.

www.chlupatalama.cz-amano-mamacha

Doufáme, že si z naší nabídky vyberete a užijete si barevný podzim,

Vaše CHLUPATÁ LAMA

Chlupata-lama-lamicka-www.chlupatalama.cz

 

Zpět do obchodu